Воша очекује прави дерби против ТСЦ-а

Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

У 14. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у суботу у 19 часова дочекују екипу ТСЦ-а на „Карађорђу“.

Тим поводом, у основној школи „Јован Јовановић Змај“ у Сремској Каменици, Воша је данас одржала конференцију за новинаре пред овај меч, на којој су се представницима медија, али и ученицима обратили шеф стручног штаба „старе даме“ Милан Раставац и фудбалер Немања Николић.

Тренер Воше је оптимиста пред овај меч, иако је свестан да је ривал изузетно неугодан.

– Као и у сваки меч и у овај улазимо са амбицијом да надиграмо, победимо противника и освојимо три бода, који су нам изузетно значајни. Најпре да бисмо наставили да се боримо за врх табеле, али и да у овим утакмицама против директних конкурената направимо што већу разлику у односу на њих. Не очекујемо да ће утакмица бити лака, као што није била ниједна до сада, али се надамо да ћемо наћи ситуације из којих ћемо успети да угрозимо нашег ривала. ТСЦ је једна озбиљна и уиграна екипа, озбиљан клуб, који је редовно у врху табеле и учесник је европских такмичења. Да бисмо победили нашег сутрашњег ривала, потребно нам је наше најбоље издање, а свакако да ће нам све бити лакше уз што већу подршку наших навијача – истакао је тренер Милан Раставац.

Нападач Војводине Немања Николић сматра да је ТСЦ пример за све клубове у српском фудбалу.

– Пред нама је један тежак противник, али се надам да ћемо успети да га победимо. Већ дуги низ година, ТСЦ је прави пример осталим клубовима како треба да функционише српски фудбал и заиста су донели много тога позитивног. Неће нам бити лако, али полазимо од себе и припремамо се на најбољи могући начин да се прикажемо у што бољем издању. Овим путем позивам и све навијаче да дођу у што већем броју да нас подрже и помогну да освојимо значајна три бода – рекао је Немања Николић.

Улазнице за ову утакмицу ће се продавати по ценама од 400 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). Улазнице за запад ће се продавати на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток ће се продавати на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север продавати у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“. Благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице.

Улаз на источну трибину биће бесплатан за све који дођу у обележју ФК Војводина (дрес, мајица, шал итд).

Поделите са другима!

Go to Top