Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

После два пораза минималним резултатом, РФК Нови Сад 1921 одлучан је у намери да се врати на победничку трасу после дуела са Мачвом. Пред дуел са Шапчанима говорили су шеф струке жуто-плавих Бранко Жигић и везиста Милорад Балабановић.

– Ради се о једној доброј, чврстој екипи, која је држала у неизвесности Црвену звезду у Купу Србије, пре две недеље. Праћени су великом количином умора, нису победили Златибор код куће, што им је пореметило планове. Имају доста младих играча са неколицином искусних: Ристивојевићем, Адамовићем, Марјановићем… Лига је изједначена и већина утакмица се завршава нерешеним исходом. Не размишљамо о ремију, победа нам доноси помак и желимо да је остваримо. Здравствени билтен је повољан, осим Бранислава Јовановића који има картоне, сви остали су спремни. Треба нам позитивне енергије са стране и зато позивам навијаче да нас подрже – каже Жигић.

– Очекује нас тежак задатак, сваки меч у овој лиги је сличан, на нулу се игра. Надамо се бољем резултату него у претходне две рунде. После две везане победе уписали смо исто толико пораза и мислим да је време да се вратимо на победнички колосек – завршио је искусни играч средине терена Балабановић.

Утакмица у Челареву између домаћег РФК Нови Сад 1921 и Мачве игра се у недељу – 15 сати.

Улаз на трибине је бесплатан.

ФОТО: РФК Нови Сад 1921