Време читања: 2 минута

ДРУГА ОМЛАДИНСКА ЛИГА ВОЈВОДИНЕ ”СЕВЕР”

Два уводна пораза у северној групи Друге омладинске лиге Војводине нису пореметила планове тренера Зорана Рњака, па су у наредне четири рунде омладинци Младости ГАТ укњижили 13 бодова. После седам утакмица налазе се на деоби трећег места.

-Прво коло смо поражени у Зрењанину, а затим и наредне седмице када је Пролетер 1951 био бољи. Вратили смо се из минуса од два гола, међутим врло брзо Сланобарци су постигли одлучујући погодак. У Кикинди смо губили 2:0 на полувремену и тријумфовали… Могу да будем задовољан како се одвијају ствари, до сада, иако има још простора за напредак. За разлику од претходне полусезоне формирали смо костур екипе и резултати су већ сада видљиви. У серији смо од пет мечева без пораза, на четири смо тријумфовали уз један реми налазимо се у врху.

Кораци ка врху/Зоран Рњак

Следи дерби са водећим ШФ ,,Петрика”…

-Идемо из утакмице у утакмицу. Петрика је првопласирани и игра на свом терену. Покушаћемо да наметнемо наш ритам и дођемо до жељеног резултата.

До краја прве етапе ученици Зорана Рњака одмериће се са Хајдуком 1912 из Куле, Виноградаром и Бачком 1901, екипама које су са ове временске дистанце иза младића са Бистрице.

– Жеља нам је да се задржимо у врху. Појачаћемо рад у финишу јесени, како би наставили започето – јасан је искусни стратег.


ФОТО: ОФК Кикинда