Време читања: 2 минута

ЧЕТИРИ АСИСТЕНЦИЈЕ САИГРАЧИМА

Омладинци Младости ГАТ вребају са пете позиције у Другој омладинској лиги Војводине – ”Север”. Минуло коло у равноправној борби са екипом Петрике, која је уједно и лидер првенства поражени су резултатом – 2:1. Талентовани везиста Никола Павловић, истовремено и капитен младих Бистричана затресао је мрежу ривала у 66. минуту, додавши седму рецку, а у разговору за наш портал сумира до сада урађено:

– Задовољан сам резултатима, иако увек може боље. Губили смо бодове на мечевима где нисмо смели, али, гледано са ове временске дистанце, напредујемо и делујемо боље него прошле године. Мислим да смо међу три најбоље екипе у лиги, што ћемо верујем и остварити на крају сезоне. Добро радимо, тренирамо, а краси нас другарство и позитивна атмосфера унутар и око екипе.

За многе, сигурно, међу најпродуктивнијим и најбољим играчима како Младости ГАТ, тако и целе лиге у досадашњем делу трке. Игра делује незамисливо без везисте рођеног 2003. године, а о томе сведочи и његов учинак на терену у осам рунди прве етапе.

– Упијам савете шефа Зорана Рњака и трудим се да захтеве преносим и на терен. На осам утакмица постигао сам седам голова и уписао четири асистенције. Не намеравам да станем, жеља ми је да учинак буде богатији када се буде подвлачила црта на крају јесење полусезоне.

У претходном прелазном року мало је фалило да обуче дрес трећелигаша у ”Војводини”…

– Летос сам имао понуду да променим средину, од стране једног српсколигаша, али сам ипак остао и нисам погрешио, за сада ми добро иде. Уколико дође до поновног контакта попричаћу са људима из клуба и донети одлуку која ће бити најбоља за мене.

За викенд, ученици искусног стратега Зорана Рњака снаге ће одмерити са екипом Хајдука 1912 из Куле, на стадиону Борца са Клисе где госте ривале.

– Фаворити смо против Хајдука 1912. Прошло коло, Куљани су забележили прву победу и осокољени долазе у Нови Сад. Не сме да дође до опуштања, иако играмо против тима који је претпоследњи на табели. Све осим три бода било би изненађење.

Млади Павловић је на добром путу, што говоре и бројке из ове сезоне, а једног дана машта о…

– Прве фудбалске кораке направио сам управо у Младости и ево после 13 година на истом сам месту. Највећа жеља ми је да дебитујем за сениорски тим у најелитнијем рангу српког фудбала.