Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА 

Пет бодова из три утакмице освојили су фудбалери Младости ГАТ, у међувремену се пласирали и у осмину финала Купа Србије, победом над Вождовцем. Пре четири дана пао је Радник, након преокрета чиме је направљена лепа увертира за други по реду, ове јесени, дуел са градским ривалом Војводином.

– Војводина је велики фаворит. Имају широк ростер са доста квалитетних играча. Победили су у Крушевцу и подигли се након пар слабијих резултата. У серији смо од четири меча без пораза и сигурно да нам је жеља да продужимо тај низ. Спортски је надати се, све осим пораза за нас би био успех – каже Љубомир Ристовски, шеф стручног штаба Младости ГАТ.

Пре победоносног гола против Сурдуличана Бабић је лопту, већ виђену у гол-ауту, стигао и изнудио корнер из којег је Марушић донео три, злата вредна, бода Бистричанима. За двобој са Војводином истиче тимски дух и хемију из свлачионице као покретаче добрих издања.

– Прати нас добра хемија и енергија у последње четири утакмице. У меч ћемо ући са 110%, надамо се позитивном резултату – рекао је талентовани офанзивац на позајмици из Црвене звезде, Илија Бабић.

Меч између домаће Војводине и гостујуће Младости ГАТ игра се у суботу, 29. октобра, са почетком у 20 сати на стадиону ,,Карађорђе”.