Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

Иако су пружили сасвим добру партију фудбалери Младости ГАТ поражени су од градског ривала, Војводине резултатом – 2:0, у минулом колу и са претпоследње позиције улазе у сам финиш јесење трке. Пред трећи овосезонски дуел са Вождовцем у табору Бистричана наглашавају да је ово за њих једна од најбитнијих утакмица у сезони:

– Познајемо их добро, победили смо их у Купу, али ово ће бити потпуно другачија утакмица. Подигли смо се, без обзира на пораз у последњем мечу. Ово је за нас једна од најважнијих утакмица и верујем да ћемо доћи до сва три бода.

Кадровска ситуација је слична као и пред двобој са Војводином.

– Осим Милана Видакова сви су у конкуренцији. Играчи су добро тренирали, што се тиче састава биће промена, нијансе ће одлучити ко ће почети утакмицу. Имам још два дана да одлучим, размислићу шта је најбоље у овом моменту. Верујем да нећу погрешити у избору – истакао је Ристовски.

Срђан Димитров, искусни везиста офанзивних карактеристика у претходном мечу у Купу затресао је мрежу ,,змајева”, показавши пут ка осмини финала.

– Вождовац је озбиљна и квалитетна екипа. Играли смо већ два пута са њима, недоумица нема. У петак је утакмица сезоне за нас и трудићемо се да однесемо победу – поручио је Димитров.

Меч између домаће Младости ГАТ и гостујућег Вождовца на програму је у петак од 16 часова на стадиону ,,Карађорђе”.