Време читања: < 1 минут

КУП СРБИЈЕ

Меч осмине финала Купа Србије између Војводине и Младости ГАТ биће трећи овосезонски дуел градских ривала. У претходна два, лигашка, славила је Војводина, а Бистричани су остали недоречени, јер нису постигли гол (0:4, 2:0).

Куп је специфичан, доста фаворита је завршило учешће међу којима је и Партизан. Фудбалери млађег новосадског суперлигаша имају прилику да се реванширају ,,старој дами” за два пораза и направе још један искорак у најмасовнијем такмичењу, после победе нд Вождовцем у 1/16 финала – 2:0.

– Сваки пролаз у Купу је важан и сутра је још једна прилика да се наш клуб афирмише. Војводина је фаворит, али не идемо са белом заставом, ићи ћемо да се надигравамо. Као и прошли меч са Вождовцем играће младе снаге и они са мањом минутажом. Без обзира на састав који буде истрчао на терен, верујем да ће моји момци дати све од себе за пролаз – каже шеф струке Младости ГАТ, Ристовски.

Везиста Данило Секулић ће играти против бившег клуба у ком је имао запажену ролу.

– Очекује нас тешка утакмица. Војводина има највеће амбиције у Купу, али исто тако и ми тражимо неку своју шансу. Желимо да покажемо новосадској публици да можемо да играмо добар фудбал и надам се проласку.

Двобој градских супарника на стадиону ,,Карађорђу” почиње у среду, 18.30 часова.