Време читања: 2 минута

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ЈУГ” 

Јарачани су остали без два бода у дуелу са новосадском Славијом. Дефицит из првог дела поништио је Милан Станић (са слике), да би за вођство гол постигао Ковачевић, међутим Асани је другим поготком донео реми свом у тиму и тако спречио Младост да тријумфује у напетом мечу на популарној Ливадици.

Пред дуел са Индексом, Ковачевићеви изабраници позиционирани су на 12. месту Војвођанске лиге.

– Лично, нисам задовољан пласманом. Мислим да смо могли много боље, нарочито код куће. Поражени смо од Ветерника и Словена из Руме, у двобојима где су тројке биле реално достигнуће, мада ни са четири бода не би били незадовољни. Неуспеси у тим двобојима су нас коштали и зато смо ту где јесмо. Не треба да се бавимо ривалима, већ искључиво собом, јер уколико будемо прави, на Ливадици, уз навијаче, бодови не треба да се доводе у питање ма ко год био на супарничкој страни – каже Милан Станић, десни бек рођен 2001. године.

– На свакој утакмици дајем максимум, kojу год позицију да играм. Тренер Ковачевић ми је указао поверење у офанзивном делу и одужио сам се погоцима. Оптимиста сам верујем да ћемо у преостале две утакмице поправити бодовни салдо и уопште, пласман.

За клуб са изузетном традицијом и богатом историјом следи меч са ,,студентима”.

– Неочекивано су променили тренера три рунде пред паузу. Добро смо их анализирали, нападачка тројка је у пуном налету. Ренић, Илић и Ивеља на индивидуални квалитет доносе превагу. Трудићемо се да не буде ”жутих минута”, свих 90 и кусур морамо бити сконцентрисани. Не претимо ривалу, али на Ливадици се ми питамо и верујем да можемо до три бода која би нам пуно значила пред гостовање у Инђији – поручио је Станић, претходне две године првотимац Младости ГАТ.

Двобој између домаће Младости и гостујућег Индекса на програму је у суботу од 13 часова.