Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Након драматичне завршнице Младост ГАТ је, ипак, завршила такмичење у Купу Србије поразом од Војводине – 2:1. У дуелу са градским ривалом Бистричани су имали предност све до 86. минута, али пад концентрације и дискутабилне судијске одлуке коштале су их пласмана у 1/4 финале најмасовнијег такмичења.

За крај јесење етапе, у овкиру 19. кола Моцарт бет Супер лиге Србије пулени Љубомира Ристовског путују на Баново брдо, на мегдан екипи Чукаричког.

– Играмо последњи меч у овом делу првенства, који је сигурно много важан за нас. Гостујемо Чукаричком који је међу три-четири највалитетније екипе у држави. После пораза у првенству и у Купу, којима се нисмо надали, покушаћемо да одрадимо ту утакмицу како треба, изненадимо противника и вратимо се непоражени – поручио је Љубомир Ристовски.

Пред одбраном Новосађана је тежак испит, јер ће са противничке стране имати један од најубитачнијих напада суперлигашког каравана.

– Чукарички је у самом врху српског фудбала већ неколико година и поседују квалитетан играчки кадар са пар врсних индувидуалаца. Уколико од првог минута будемо максимално фокусирани и сконцентрисани верујем да ћемо се из Београда вратити са позитивним резултатом – каже штопер Бојан Млађовић.

Меч на Бановом Брду између домаће екипе Чукаричког и гостујуће Младости ГАТ игра се у недељу, 17.30 сати уз директан пренос на Арени спорт 4.