Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА 

Тренер Војводине Милан Раставац жели победу за крај полусезоне и тим поводом позвао је навијаче да у што већем броју подрже његову екипу у предстојећем мечу против Радничког 1923.

Фудбалери „старе даме“ дочекују Крагујевчане у 19. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије, а тим поводом, у основној школи „Прва војвођанска бригада“ у Новом Саду, Воша је данас одржала конференцију за новинаре. Представницима медија, али и ученицима обратили су се шеф стручног штаба „старе даме“ Милан Раставац и Владан Новевски.

– Ово је последња утакмица на нашем стадиону, а уједно и последња у овој полузони, тако да бих ја најпре позвао све љубитеље фудбала у Новом Саду да дођу на стадион, да подрже екипу и да искористимо ову прилику да попунимо трибине и да пренесемо позитивну енергију играчима. Ја сам изузетно изненађен и захвалан количином подршке коју је екипа имала у овој полусезони. Ми ћемо се трудити да се одужимо добром игром. У госте нам долази екипа Радничког 1923, која се налази у доброј форми, у серији добрих резултата. Некако нам се намешта да играмо против ривала када су у доброј форми, што је додатни мотив за нас. Имамо доброг супарника испред себе. Они су у Нишу дали три гола, нису лак противник и морамо их надиграти да бисмо их победили. Верујемо да је то оствариво тако што ћемо следити нашу идеју да је прва следећа лопта најбитнија. Верујемо у нас и верујемо да можемо да дођемо до тријумфа и да са три бода завршимо ову полусезону. Што се тиче играчког кадра, немамо неких одређених проблема, осим што морамо да видимо ко се како осећа и колико је уморан и да на терен изађу најспремнији играчи – рекао је Раставац.

Новевски је уверен да ће уз подршку навијача Воша победом ставити спустити завесу на успешну полусезону.

– И ја желим да искористим прилику да позовем навијаче да дођу у што већем броју на затварање полусезоне. Надамо се позитивним исходу. Екипа Радничког се налази у добром моменту, али то не сме да представља проблем за нас, јер Војводина зна своје амбиције и знамо да припадамо врху, и зато без калкулација идемо на три бода – истакао је Новевски.

Улазнице за ову утакмицу ће се продавати по ценама од 400 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). Улазнице за запад ће се продавати на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток ће се продавати на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север продавати у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“. Благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице.

Улаз на источну трибину биће бесплатан за све који дођу у обележју ФК Војводина (дрес, мајица, шал итд).

Утакмица је на програму у суботу у 19 часова уз директан пренос на каналу Арена спорт 4.