Време читања: 2 минута

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ЈУГ”

Младост (БЈ) – Индекс 2:1 (1:0)

Бачки Јарак – Стадион Ливадица. Гледалаца: 200. Судија: Стефан Тепић 6,5. Стрелци: Зељковић (из пенала) у 31. и Митровић у 90. за Младост, Марић у 81. за Индекс. Жути картони: Зељковић, Антонић, помоћни тренер Панић, Зец, Родић, Радовановић, Вејин, Ромић (Младост), Ренић (Индекс). Црвени картон: Зец у 78. и Родић (на клупи) у 90+2. минуту (обојица из Младости).

МЛАДОСТ: Ромић 7, Акик 7 (од 78. Шкавић -), Вејин 7, Дринић 7, Радовановић 7,5 (од 65. Ратић 7), Зељковић 7,5 (од 85. Папак -), Марковић 7, Митровић 8, Ковачевић 7,5, Станић 8, Зец 7.

ИНДЕКС: Субашић 7, Стојановић 6 (од 65. Марић 7), Качавенда 6 (од 65. Новевски 6), Јованов 6 (од 90. Белић -), Бабић 6,5, Б. Гајић 6 (од 76. Ј. Гајић -), Топић 6, Радмиловић 6 (од 90. Рађеновић -), Илић 7, Ивеља 6,5, Ренић 6,5.

Играч утакмице: Дејан Митровић

Јарачани су заслужили победу, више је желели и на крају је и остварили. У вођство су дошли са једанаест метара, прецизан је био Зељковић. Претходно је Радовановића оборио Радмиловић. На старту шансе нису искористи Марковић, који је нациљао стативу и Ковачевић чији шут је осујетио Субашић.,,Студенти” су имали две прилике, Ренић је у контри гађао покрај гола и после продора Илића, када је Акик избио лопту са линије спречивши поравнање.

Бабић је уздрмао стативу након центаршута са десне стране, док је Радмиловићев покушај неутралисао Тихомир Зец. Џокер тренера Белића, Марић (2004) обезбедио је егал у завршници, натрчавши на лопту Илића и сместивши је у малу мрежу.

Да бодови остану у Бачком Јарку побринуо се Дејан Митровић. Станић је прошао по левој страни, пребацио лопту на другу стативу пронашавши Ковачевића, чију асистенцију у тријумф претвара Митровић за ерупцију одушевљења.

ЧОВЕК ОДЛУКЕ: Дејан Митровић