Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

Након 17. рунди РФК Нови Сад 1921 се налази на осмом месту прволигашког друштва, а у последње две утакмице јесењег дела биће домаћин, па би на зимску паузу могао са знатно већом залихом, наравно уколико тријумфује. Прво ће угостити претпоследњи Златибор… Летос, меч на Швајцарији окончан је резултатом – 1:1.

– Ближи се крај, остала су још два кола. Треба да задржимо приступ од пре месец дана и покушамо да победимо Златибор. Остаје жал што нам је екипа Железничара стала на пут и прекинула низ од 10 бодова. Наш наредни ривал је победио после два и по месеца и сигурно да ће им та победа додатно побољшати стање у екипи пред мечеве у финишу јесени. Кадровска ситуација је много боља него уочи меча у Панчеву, осим Андрејевића сви су у конкуренцији – истакао је шеф струке жуто-плавих Бранко Жигић.

– Испред нас је утакмица којом можемо да се примакнемо корак ближе лидеру на табели. Златибор заслужује поштовање, али ми ћемо са великом дозом самопоуздања дати све од себе да узмемо три бода која ће нам значити пред последњи меч у овом делу сезоне – каже дефанзивац, Божидар Благојевић.

,,Канаринци”, као што је познато од раније, ривале дочекују у Челареву, на стадиону ЧСК-а, а меч са Златибором је на програму у недељу – 13 часова.


ФОТО: Детаљ са меча на Швајцарији/РФК Нови Сад 1921