Време читања: 2 минута

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ЈУГ”

Славија (НС) – Слога (Т) 3:1 (1:1)

Нови Сад – Гледалаца: 150. Судија: Милош Неговановић (Сремска Митровица) 6,5. Стрелци: Стајић у 34, Тубић у 50. и Бркић у 90+3. за Славију, Марјановић у 27. за Слогу. Жути картони: Батинић, Стојановић (Славија), Павин, Томић, Клаић, Пастор, Пролић (Слога).

СЛАВИЈА: Завиш 7, Папрић 7 (од 46. Бркић -), Гајић 7, Стајић 8, Заов 7, Жакула 7, Стојановић 7 (од 62. Грубовић 7), Кувекаловић 7,5 (од 62. Ферати 7), Тубић 7,5, Батинић 7,5, Асани 7 (од 86. Ружић -).

СЛОГА: Војводић 7, Томић 6, Јаковљевић 6, Унгар 6,5, Пастор 6, Павин 6 (од 62. Пролић 6), Буквић 6,5, Паповић 6, Клаић 6, Марјановић 7, Радонић 6 (од 46. Милетић 6).

Играч утакмице: Игор Стајић

Буквић је пребацио игру на десну страну, а Марјановић варком тела и ударцем у даљи угао погодио за предност. На путу до гола, лопта је закачила једног од дефанзиваца, голман Завиш je парадом само улепшао погодак. Резултатски егал вратио је Игор Стајић, после корнера Стефана Кувекаловића, трзајем главом.

Славија је поентирала у контри, за преокрет, мрежу је затресао Михајло Тубић, на асистенцију Батинића. Пресликана ситуација 180 секунди касније, Кувекаловић је могао све да реши, али се спетљао и шанса је отишла у неповрат. Средином наставка, Грубовића је зауставио Војводић, након ударца Бркића и одбитка. У 80. минуту, Асани се нашао испред Војводића, поново је голман Слоге изашао као победник. Све је могао да казни Паповић, после неспоразума одбране Салајчана мрежа је остала нечувана, али, када је желео да упути ударац, лопта је незгодно одскочила. У последњем минуту, потпис испод трећег јесењег тријумфа ставио је резервиста Милош Бркић.