Време читања: 2 минута

Селектор Драган Сстојковић не крије да је Србија била добар ривал у првом делу игре, али да су Орлови у наставку пали, а да највише жали што три важна играча, због повреда, нису сто одсто спремни.

„Ми смо били у егал позицији у првом делу игре, али оно што је за нас било лоше јесте друго полувреме где смо физички пали и нисмо били тим. Наравно да је Бразил то знао да казни“.

„Србију мора да видимо другачије у наставку такмичења, а у другом делу нисам могао да препознам мој тим. Са пуно проблема смо дошли у Катар, неколико повређених играча у невреме, и то играчи који су ударне игле. И то се види“.

„Бразил је светски крем фудбала, али показали смо у првом делу да можемо да играмо. Само ми је жао што немам Александра Митровића, Влаховића и Костића сто одсто спремне. И то је то“.

„Гледао сам Камерун и Швајцарска, наредни период треба да искористимо да се одморимо, неће бити тешког визичког рада, играчи су деловали уморно у другом делу. Нећемо се предати. Изгубити од Бразила није срамота. Прво полувреме је било у реду, али друго…Предстоји анализа и да се што боље припремимо како би били бољи него вечерас“.

„Мораћемо да извагамо све око играча који су повређени, мораћемо да се ослонимо на здраве играче. Има времена да донесемо некле одлуке које су добре за тим. Тренери који имају тајве проблеме морају да прихвате да немају магичне докторе који ће да реше проблеме на брзину. Вечерас би била друга прича да су играчи били здрави“.