Милан Ковачев потписао професионални уговор са Војводином

Време читања: 2 минута

ФК ВОЈВОДИНА

Члан омладинске екипе Војводине Милан Ковачев потписао је данас први професионални уговор са „старом дамом“.

Ковачев је рођен 10. августа 2005. године у Врбасу, прошао је млађе категорије Војводине и данас је потписао професионални уговор на три године.

Спортски директор Војводине Марко Јовановић изразио је задовољство због његовог потписа.

– Задовољство ми је што је Милан Ковачев потписао професионални уговор. Милан Ковачев је био део репрезентације која је летос на омладинском Европском првенству остварила велики успех пласманом у полуфинале. Имао је запажену улогу у репрезентацији и његов потпис је логичан след догађаја. Добрим играма у кадетској и омладинској екипи се наметнуо да тренира и са првим тимом, а недавно је добио шансу и на пријатељском сусрету са румунским Арадом. План је да он буде на прозивци првог тима 27. децембра, а Војводина ће учинити све да му омогући све услове да искаже свој потенцијал – рекао је Марко Јовановић.

Ковачев је такође одушевљен што је потписао уговор за свој матични клуб.

– Пресрећан сам због тога што сам потписао професионални уговор и мислим да је ово била права одлука. Драго ми је и што је клуб показао да верује у мене и надам се да ћу узвратити и оправдати поверење и да ћу остварити своје циљеве, а то је да дебитујем за први тим и да постигне погодак у дресу Војводине – рекао је Милан Ковачев.

Поделите са другима!

Go to Top