Време читања: < 1 минут

58. ДНЕВНИКОВ ТУРНИР 

8.30 Сајмиште – Медисон МИ (ветерани) 1:3

9.10 Градина систем – Славија (ветерани) 1:0

9.50 Тесла 24ч пп Кафе Стендал – Борац (Раковац) (сениори) 5:1

10.30 3Д Инжињеринг – Омладинац (сениори) 2:1

11.10 Петровачка чарда – Фасада Ђурђево (сениори) 2:3

11.50 КМФ Индианс – Српски орлови (сениори) 2:0

12.30 Сланобарац – Вест Хем (сениори) 1:5

13.10 Градска пивница – Инел (сениори) 1:2 пенали (0:0)

13.50 Термичар Бечеј – НС Вјетерник (сениори) 4:0

14.30 Цобрати – НС фудбал (сениори) 1:8

15.10 Сајмиште – Славија (ветерани) 2:3

15.50 Аутогалант – Паркинг сервис (ветерани) 1:0

16.30 Еуросервис виљушкари – Буда тим (сениори) 2:0

17.10 Ентеријер Милојевић – Сириус (сениори) 1:2

17.50 ОФК Југовић – Стеал М теам (сениори) 2:3

18.30 Мењачница РИС – Кама мама (сениори) 10:1

19.10 Хајдук Гардиновци – Аутогалант (сениори) 1:11

19.50 РТВ – СМЦ сервис (сениори) 2:4 пенали (2:2)

20.30 Вискол – Скајоптик (сениори) 1:3

21.10 Фаст фуд Домаћин – ГСП Независност (сениори) 1:2

ФОТО: Јован Влалукин/Фасада Ђурђево