Време читања: 2 минута

ХАЈДУК ИЗ ДИВОША АНГАЖОВАО ЈОШ ЈЕДНОГ ИГРАЧА СА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИМ ИСКУСТВОМ

Свакодневно пристижу појачања у Хајдук из Дивоша, лидера војвођанског ”Југа”, а после интернационалца Бранка Михајловића (Паралимни, Кипар), који ће бити задужен за голове, ангажован је још један играч са богатим искуством ван граница Србије.

Никола Крчмаревић (Караискакис, Грчка), некадашњи омладински репрезентативац, постигао је договор са Стојаном Кљајићем и биће адут у везном реду, током похода ка Српској лиги ”Војводина”. Рођен је 1991. године, а поред стажа у Грчкој, био је у Швајцарској, Словачкој, Шведској и Индији, док је у нашој земљи бранио боје Смедерева, Чукаричког, Синђелића, Радника и ОФК Бачке.

-Ово нам је шеста сезона међу војвођанским лигашима и желимо да је окончамо српсколигашком промоцијом, као највећим успехом у клупској историји. Једини смо без пораза и примљеног гола у гостима, али прешли смо тек пола пута. Конкуренти неће седети скрштених руку, па смо одлучили да појачамо редове – каже Стојан Кљајић.

На списку играча који су заоштрили конкуренцију, налазе се још: голман Јован Трнић (Слога, Ердевик), повратници Драгиша Станић (Мачва 1929, Богатић) и Марко Миленковић (Борац, Сакуле), Вук Шуман и Вукашин Савић (Први мај).

-Припреме ћемо почети 29. јануара. Ове године имамо част да од 4. фебруара учествујемо на престижном 31. турниру ”Чукарица 2023”, у групи са Борцем из Остружнице, Шећеранац Адом и Винчом. То ће бити одличне провере и прилика да стручни штаб уклопи новајлије у жељени мозаик – рекао је Стојан Кљајић.

М. Менићанин

ПЕТ ОДЛАЗАКА

Са обронака Фрушке горе, отишла су петорица. Голман Милош Ранђеловић ће покушати да помогне Шајкашу 1908 да избори опстанак на ”Југу”, офанзивац Борко Шућак се отиснуо у Немачку, док су Драгановић и Мартиновић на позајмици у Будућности (Салаш Ноћајски). Добрић ће наставити у Лештанима.