Време читања: < 1 минут

ГРАДИШТАНЦИ АНГАЖОВАЛИ ЈОШ ЈЕДНОГ ИГРАЧА, ПРИПРЕМЕ СТАРТУЈУ У СУБОТУ

Припреме за пролећни део сезоне на војвођанском ”Северу”, фудбалери Војводине из Бачког Градишта почињу у суботу, када ће прозивку извршити Ненад Рајић, трећи тренер у досадашњем току првенства. Опстанак је једини циљ тима пласираног испод црвене линије, после јесени за заборав, а сходно смањеном простору за празан ход у наставку трке ангажована су седморица играча.
Последњи у низу, стигао је везиста Милан Ковачевић (Јединство, Руменка). Рођен је 2000. године, са 17 година био је капитен матичне Младости из Бачког Јарка у српсколигашкој конкуренцији, а осим на Ливадици, са тренером Рајићем касније је сарађивао у Војводини 1928 (Перлез), па ће ово бити трећи пут да им се укрштају путеви.
Претходно су ангажовани: голман Алекса Слијепчевић (Младост ГАТ), Немања Јовић и Марко Бубања (Младост, Турија), Влада Бошњак (Дунав, Стари Бановци), Игор Дражић (Торњош) и Зоран Стефанов (Напредак, Надаљ).
-Нисмо закључили списак новајлија, очекујемо договор још пар играча до почетка припрема. Из клуба су отишли Рајачић (ОФК Сириг), Томић (Напредак, Надаљ), Павловић (Милетић, Мошорин) и Тешић, а њиховим путем ће, највероватније, кренути Тубић, Божић и Тешановић – рекао је Радомир Раковић, секретар Војводине.