Време читања: 1 минут

ЗА ПРОЛЕЋЕ БЕЗ ТУРБУЛЕНЦИЈА

На Ливадици је поново радна атмосфера, првом тренингу је присуствовало 16 играча, уз неколико оправданих изостанака. Синиша Тодоровић, нови тренер Младости, означио је почетак припрема, а једини циљ Јарачана је да благовремено уплове у мирну луку. Стечени капитал од 16 бодова, током јесењих битака на војвођанском ”Југу”, представља солидан ослонац, али до теоретске овере статуса предстоји прегршт изазова.
-Стартовали смо неколико дана касније у односу на првобитно планирани датум, због изненадног одласка тренера Саве Ковачевића у стручни штаб прволигаша РФК Нови Сад 1921. Нисмо имали пуно времена за реакцију, а између више кандидата, поверење смо указали Синиши Тодоровићу из Бечеја. Паралелно смо активни и по питању ангажовања новајлија, неопходних у реализацији циљева – каже Дејан Вуцеља, председник Младости.
Из клуба су отишли Милан Станић (у потрази за новим клубом), Никола Зељковић (Слога, Ердевик), Милош Стојаковић (Дунав) и Владимир Остојић (ТСК). Сарадња је, за сада, договорена са некадашњим интернационалцем Драгомиром Вукобратовићем (34, Кабел).
-Сваки прелазни рок донесе одласке и доласке, то је неминовност. На нама је да не дозволимо да будемо слабији него јесенас, већ да останемо минимум на истом нивоу, сходно чињеници да је пролећни део увек тежи. Пожељно би било да лествица буде померена навише, томе ћемо тежити кроз озбиљан рад у припремном периоду – рекао је Дејан Вуцеља, председник Младости.
М. Менићанин

КАЋАНИ ПРВИ РИВАЛ

Монотонија тренинга, биће прекинута пријатељским мечевима. Први ривал, наредног викенда, биће ОФК Југовић. До пролећне премијере у Ковиљу, навијачи очекују да плаво-бели темпирају форму и спремни уђу у битке за бодове.


ФОТО: Председник, Дејан Вуцеља и тренер, Синиша Тодоровић