Време читања: < 1 минут

МЛАДОСТ ГАТ НА СТАРТУ СА ЈАВОРОМ

Предстојећег пролећа за Младост ГАТ биће свака утакмица квалификациона. Прва је на програму за два дана, када ће Бистричани дочекати ивањички Јавор. Ривал је три корака испред чете тренера Ристовског и самим тим овај двобој могао би да одреди даљу судбину ,,гатоваца”…

– На старту другог дела пред нама је дерби зачеља, играмо против екипе Јавора. Уводна кола су увек неизвесна, с обзиром на промене у кадру и доста нових играча. Свесни смо ситуације у којој се налазимо, даћемо све од себе у недељу и покушаћемо да победимо, што би нам значило у овој борби за опстанак – истиче Ристовски, шеф струке Младости ГАТ.

У паузи између две полусезоне, Младост ГАТ је променила капитена, па ће траку око руке, уместо Алексе Милојевића, носити најискуснији у тиму – Новица Максимовић.

– Очекује нас тешка утакмица. Одмерићемо се са једном тврдом и добро организованом екипом. Спремни смо, појачали смо се и сигурно да идемо на победу. Знамо наш циљ, желимо да се реванширамо Ивањичанима за пораз у првом делу – јасан је Максимовић, нови капитен.

Меч 20. кола између Младости ГАТ и Јавора игра се у недељу (18.30). Улаз на трибине стадиона ,,Карађорђе” је бесплатан.