Време читања: < 1 минут

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Младост (Т) – Слога (Т) 5:2 (2:0)

Турија – Гледалаца: 30. Судија: Горан Тешановић (Србобран). Стерелци: Јокић у 41, Савин у 44, Папак у 75. и 87, Дрљача у 80. за Младост, Караћ у 58. и Буквић у 68. за Слогу.

МЛАДОСТ: Миладинов, Марковић, Шијачић, Петровић, Курјачки, Д. Тешановић, Јокић, Синиша Гашић, Савин, Васић, Икрашев. Играли су још: Недељковић, Д. Кисић, Губаш, Н. Тешановић, Дрљача, Папак, Срђан Гашић, Н. Кисић.

СЛОГА: Војводић, Марић, Борић, Томић, Пастор, Пролић, Вуковић, Марјановић, Јованов, Радонић, Караћ. Играли су још: Зец, Чампар, Буквић.

Двобој војвођанских лигаша ”Севера” и ”Југа”, обележила је почетна иницијатива гостију из Темерина, али нападачима је недостајало концентрације. Дан раније, Слога је победила подручног лигаша Фрушкогорац из Сремске Каменице (4:1), па је била приметна и доза умора код црвено-белих. То су искористили играчи тренера Мирослава Кнежевића и у финишу првог полувремена, преко Жељка Јокића и Николе Савина, крунисали два контранапада.

Неписано фудбалско правило о опасности коју доноси резултат 2:0, домаћини су искусили у интервалу од десет минута, јер су Бранко Караћ и Мирослав Буквић вратили госте у игру.

Тада је на сцену ступио Немања Папак, новајлија из јарачке Младости, постигавши два гола, а то је и преломило меч у корист домаћина. Најлепши погодак, дело је Предрага Дрљаче, искоса је распалио ка голу Слоге и лопта је од стативе одсела у мрежи.


ФОТО: Немања Папак