Време читања: < 1 минут

ОМЛАДИНАЦ ВРЕДНО РАДИ, ПОЈАЧАЊА САМО СТИЖУ

Омладинац из Степановићева јуриће опстанак на пролеће са, за сада, шест новајлија. Опрему су задужили: Стеван Ђорђић (Обилић, Змајево), Милан Радин и Михајло Ђорђевић (Татра), повратник Ђорђе Стојановић (Славија, НС), Мирослав Јовановић (ЖАК Сомбор) и Душан Јакшић (БСК Бешеново).

Иза стабилног новосадског лигаша је јесен за заборав, свега пет освојених бодова из 15 утакмица. Сиромашан учинак, од само једног подвига и два ремија, натерао је челнике да паузу искористе за реновирање кадра. Поред тога, биће новина и на клупи.

ТОМИЋ ТРЕНЕР

Алфа и омега Омладинца, Владимир Самарџић одлучио је да екипу повери младом Угљеши Томићу, који је у годинама иза нас представљао Омладинац на зеленом тепиху, као играч. Сада је дошло време за ново поглавље и уз школовање за тренерску диплому, пред њим је изузетно тежак задатак да екипу остави у лиги. У раду ће му помагати Стефан Макарић, млађи брат некада најбољег суперлигашког стрелца. Он ће бити задужен за физичку спрему.

Томића су играчи одлично прихватили, на тренинзима је добра атмосфера и сви су уверени у пролећни узлет момака из Степановићева.

СИРИЖАНИ НА ЦРТИ

Уигравање тима почиње 12. фебруара у Сиригу, против истоимене екипе.