Време читања: < 1 минут

ТЕМЕРИНЦИ ЗАОШТРИЛИ КОНКУРЕНЦИЈУ МЕЂУ ОФАНЗИВЦИМА

Играчи офанзивног формата, били су недостајућа коцкица у мозаику кадра Слоге из Темерина, нарочито после растанка са најбољим стрелцем Бошком Паповићем (Раднички, Нова Пазова). Решење је пронађено у смирај прелазног рока, па црвено-бели са јачом дозом оптимизма гледају ка пролећним биткама на војвођанском ”Југу”.
Душан Крајновић, нападач рођен 1995. године, задужио је дрес боја идентичних обележјима Радничког (Шид), чија је узданица био минулих годину и по дана, уз претходно завидан голгетерски учинак у српсколигашким данима ОФК Старог Града. Сутра ће бити на терену у Бачком Градишту (13 часова) у оквиру пријатељског мечу са Војводином.
Бранко Караћ (28), минулих шест месеци провео је у ОФК Сиригу и на теренима Прве новосадске лиге постигао 11 голова са крилне позиције. Живи у Темерину, наступао је још за ТСК и Железничар из Инђије. У пријатељској утакмици против Младости (Турија), минулог викенда, уписао је рецку и показао да се брзо аклиматизовао.
Осим њих двојице, ангажовани су: Филип Јованов (Индекс), Вук Вуковић (Младост), Немања Марић (РФК Нови Сад 1921) и Михајло Баштић (Раднички, Шид). Са друге стране, сидро су, поред Паповића, дигли још: Филип Унгар (Раднички, Нова Пазова), Милутин Милетић (Дунав), Филип Клаић (Индекс) и Предраг Павин.
Темеринци су јесенас освојили 23 бода и позиционирани су ближе водећој петорки, него угроженим тимовима.
М. Менићанин