Време читања: < 1 минут

ЛЕТОС СЕКУНДИ ДО РЕМИЈА

Тежак пораз од Јавора је иза фудбалера Младости ГАТ, а све мисли усмерене су ка сутрашњем мечу на стадиону Партизана против вицешампиона државе. Стратег Новонасељчана, Ристовски потајно се нада повољном исходу:

– Тешка недеља је иза нас, претрпели смо болан пораз, али живот иде даље. Морамо се подићи, Партизан је фаворит и немамо шта да изгубимо. Уверен сам да не можемо да поновимо онако слабу партију као против Јавора – каже Ристовски. – Нећемо већ после прве утакмице размишљати песимистично. Докле год постоји шанса, надаћемо се опстанку. Шест бодова је разлика и има много до краја. Све ће зависити од нас и наших игaра. Свако свакога може да победи, распоред нам не иде на руку, али Спартак је изненадио Партизан, зашто не бисмо и ми – истакао је главнокомандујући у Младости ГАТ, Љубомир Ристовски.

Искусни, Немања Милић најављјује егал надметање са фаворизованим ривалом:

– Верујем у екипу и сматрам да можемо да се вратимо у Нови Сад са позитивним разултатом. Било би лепо јер бисмо добили на самопоуздању и даћемо све од себе да то и урадимо. Не идемо у Хумску само да бисмо отишли – вели Милић, појачање из Белорусије.

Меч између Партизана и Младости ГАТ игра се у суботу од 18.30 сати.


ФОТО: Милић окружен фудбалерима Јавора/Младост ГАТ