Време читања: < 1 минут

РФК НОВИ САД 1921 РЕМИЗИРАО У ГЕНЕРАЛНОЈ ПРОБИ ПРОТИВ ОФК БАЧКЕ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ – 0:0

Шеф стучног штаба Бранко Жигић осврнуо се на завршене припреме и поделио своје утиске.

– Као кратак резиме припремног периода и ове последње контролне утакмице у Паланци, могу да кажем да се екипа физички доста добро осећа, сви играчи су пођеднако били оптерећени током припрема. Сама игра на моменте изгледа доста добро, стварамо шансе, улазимо у њих, међутим слабија је реализација истих што се показало и на овој утакмици.
Оно што није добро јесте недостатак доброг резултата, који је доста битан, али за њега је потребно време. Надам се да ће резултати кроз првенство испратити сав овај труд који смо уложили. Оно за чиме можемо да жалимо је неколицина повређених играча, нама јако битних за тим – закључио је Жигић.

РФК Нови Сад јесењи део сезоне завршио је као шестопласирана екипа на табели са 28 освојених бодова. Прву утакмицу у наставку сезоне Нови Сад играће за викенд у Крушевцу против екипе Трајала, међутим због густог распореда у року од наредних 7 дана чекају их још два меча, прво са Једниством (Уб) код куће, а потом гостовање другопласираној екипи на табели – Графичару.

– Чека нас првенство, напорно од самог старта, у седам дана играмо три утакмице и надамо се да ће „слика“ до првенства бити мало боља здравствено и да ћемо у уводним утакмицама што пре комплетирати тим и бити још за нијансу јачи како би могли да остваримо циљеве које је клуб изнео пред нас – изјавио је Жигић.