Време читања: < 1 минут

МЛАДОСТ ГАТ ДОЧЕКУЈЕ ТСЦ (НЕДЕЉА, 15)

Новосађани нису узлетели после историјске победе на стадиону Партизана – 0:4 и против ТСЦ-а уверени су у добро издање. Љубомир Ристовски стратег ,,гатоваца” пред меч са тимом Жарка Лазетића поручује следеће:

– У фудбалу треба да постоји равна линија. Нит’ смо били најгора екипа након Јавора, нити најбоља после Партизана. Свака утакмица нам је важна и свака је квалификациона. Играмо против једне чврсте, организоване екипе која се бори за Европу. Надам се да нећемо полетети и да можемо поновити партију са Партизановог стадиона, у крајњем случају однети сва три бода – каже Ристовски.

У пару са појачањем из Португалије, Хакманом, Ђорђе Ћосић неутралисао је навални ред Партизана, учинивши непробојним бедем испред Милојевићевог гола. Исто ће покушати да уради и на недељном сусрету са Бачкотополчанима.

– На крилима победе над београдским црно-белима, у добром расположењу и сјајном атмосфери бићемо домаћини екипи ТСЦ-а, која у сваком моменту зна шта жели. Целе недеље смо их анализирали тако да спремни дочекујемо овај меч – кратко ће некадашњи штопер Шахтјора (Караганди) и Борца (БЛ), Ђорђе Ћосић.