Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Младост ГАТ – ТСЦ 1:2 (1:2)

Нови Сад – Стадион „Карађорђе“. Гледалаца: 1.000. Судија: Ненад Минаковић (Нови Сад). Стрелци: Денић у 11. за Младост ГАТ, Ђаковац (из пенала) у 16. и Ратков у 31. за ТСЦ. Жути картони: Денић, Јочић, Ћосић (Младост ГАТ), Цветковић (ТСЦ). Црвени картон: Хакман (Младост ГАТ) у 40. минуту.

МЛАДОСТ ГАТ: Милојевић, Јанковић, Хакман, Ћосић, Илић, Максимовић (од 74. Марковић), Денић, Гал (од 46. Јочић), Митуљикић (од 46. Бабић), Крситијан (од 79. Арсић), Милић (од 79. Видаков).

ТСЦ: В. Илић, Цветковић (од 74. Стојковић), Антонић, Ћалушић, Јовановић, Л. Илић (од 85. Кувељић), Петровић,  Радин (од 74. Милосављевић), Ђаковац, Стојић, Ратков.

У другој утакмици на стадиону „Карађорђе“, Младост ГАТ је поново поражена, а цео плен из Новог Сада, овог пута, однела је екипа ТСЦ-а из Бачке Тополе.

Утакмица није ишла у том правцу нарочито кад се узме у обзир са су изабраници Љубомира Ристовског први стигли до вођства. Денић се добро снашао у гужви и погодио мрежу иза леђа Илића – 1:0. Поравнао је Ифет Ђаковац са беле тачке, а пенал је досуђен након интервенције у ВАР соби. Потпуни преокрет донео је Петар Ратков, на асистенцију Јовановића. Вељко Илић , у 36. минуту, спречио је нови погодак Младости ГАТ, осујетивши Кристијана, који је шутирао искоса. Четири минута касније, Ненад Минаковић показао је пут у свлачионицу штоперу домаћих, Хакману након обарања Раткова.

Жртвован је Американац Гал, а Јочић је попунио пукотину у одбрани. Међутим, Новосађани, бројчано слабији нису успели да припрете и остали су празних шака.