Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Нови Пазар – Младост ГАТ 1:0 (0:0)

Нови Пазар – Стадион: Џаизкоин арена. Гледалаца: 3.000. Судија: Павле Илић. Стрелац: Мајдевац (из пенала) у 68. минуту. Жути картони: Филиповић (Нови Пазар), Арсић (Младост ГАТ).

НОВИ ПАЗАР: Kљајић, Пешукић, Рубежић, Јоксимовић, Јовић (46. Kурдић), Момчиловић, Никчевић (26. Станојловић (од 77. Ергелаш)), Ђуричковић (53. Радовац), Мијић, Филиповић (76. Богдановски), Мајдевац.

МЛАДОСТ ГАТ: Милојевић, Јанковић, Бјелош, Вујадиновић, Ћосић (77. Видаков), Марковић (77. Илић), Максимовић, Гал (63. Арсић), Митуљикић (63. Бабић), Кристијан (77. Савић), Милић.

Андрија Мајдевац је поново био кобан за Новосађане, овога пута у другом полувремену поготком са беле тачке. Летос је са две рецке у првих 45 минута режирао брејк Новог Пазара.

Утакмица је почела добром шансом за госте, Кристијан је након убачаја Милића уздрмао пречку. Са дистанце се опробао и бонус Јован Митуљикић, али без успеха. Новопазарци су били без шансе у првом делу, да би то надокнадили већ на старту другог. Пре поготка, Мајдевац је нациљао оквир гола, да би на пас Курдића у 68. минуту изнудио прекршај за 11 метара, оборио га је голман Алекса Милојевић. Узео је лопту и нациљао мрежу – 1:0.

Станковићев џокер, Самир Радовац није имао среће, јер је нациљао само пречку не успевши да отклони дилеме. Могао је то да казни Илија Бабић, на одличан центаршут Јанковића, ударцем главом био је за мало непрецизан.

Младост ГАТ, након 23. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије остаје на претпоследњем месту са 16 освојених бодова. Наредне среде ,,гатовци” ће угостити екипу Напретка из Крушевца (14ч).


ФОТО: Нови Пазар