Време читања: < 1 минут

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

ТСК – Палилулац 6:2 (4:0)

Темерин – Гледалаца: 80. Судија: Ивановић (Нови Сад). Стрелци: Ергарац у 11. и 40, Павлов у 20, Кнежевић (из пенала) у 38, Кобиљски у 57. и 73. за ТСК, Шимшић у 52. и у 66. за Палилулац.

ТСК: Зељко, Варга, Милош Ковачевић, Кнежевић, Бјелановић, Илија Ковачевић, Свитић, Ђурђевић, Павлов, Ергарац, Ћелић. Играли су још: Фиштеш, Марковић, Радичић, Пашка, Пуповац, Кобиљски, Гергељ, Романов, Татић.

ПАЛИЛУЛАЦ: Стошић, Васић, Петровић, Лукић, Станојевић, Стекић, Домај, Петрић, Младеновић, Дојчиновић, С. Тодоровић. Играли су још: Цакић, Бузаџић, Божовић, Врцељ, Нелоски, Г. Тодоровић, Шимшић.

Серија без пораза у припремном периоду, представља охрабрење за тренера Михајла Козомору, пред пролећни јуриш Темеринаца у одбрани лидерске позиције на табели Прве новосадске лиге. Меч са Палилулцем, као важан сегмент изградње моста пријатељства, настављен је заједничким дружењем по завршетку утакмице, при чему ће Београђани, на лето, узвратити гостопримство.
Без обзира на чињеницу да ТСК сутра гостује у Бачком Градишту, црвено-бели стрелци се нису штедели и већ у 11. минуту вођство је обезбедио Милош Ергарац. Киша није сметала домаћинима, Стеван Павлов је дуплирао вођство, док је Алекса Кнежевић из пенала погодио доњи угао. Милош Ергарац, попут ветра, који је немилорсдно шибао актере и промрзле гледаоце, искористио је асистенцију имењака Ковачевића – 4:0.
И у наставку су виђена четири поготка, Жарко Кобиљски је два пута био стрелац за домаће, пробудили су се и гости, преко Дамјана Шимшића, али питање победника је већ било решено.


ФОТО: ТСК