Време читања: 2 минута

ВОША НА ЧАИРУ

Нови стручни штаб имаће прилику да дебитује већ у уторак од 16 часова, када ће Војводина гостовати Радничком из Ниша. Радослав Батак је већ обавио састанак са играчима и поручио да је повратак на место које води у Европу обавеза ове екипе.

– Са играчима сам разговарао шта треба да поправимо у најкраћем року. Мислим да је повратна информација била позитивна, данас ћемо тренирати пред утакмицу и мислим да су они свесни тренутка у ком се налазимо. Имали смо кратак, али директан састанак. Рекао сам им ствари које су знали, али ја ћу им понављати сваког дана. Део су великог клуба, имају и више него добре плате за наше услове, имају озбиљну организацију унутар клуба и да то морају да врате. Поручио сам и да су у животу као и у фудбалу важне две ствари – давање и одрицање, јер не можемо само да узимамо. Знамо зашто смо ту и шта нам је циљ. После ове утакмице већ можемо да се вратимо на позицију која нас води у Европу и желимо само да напредујемо још више на табели и да не размишљамо о позицији испод пете која не води у Европу – нагласио је Батак.

Он је свестан да и домаћи тим има обавезу да поправи утисак из претходних мечева.

– Раднички на последње три утакмице није дао гол. Знамо тренера који је био и у Војводини, мој колега Ненад Лалатовић о коме ја имам своје мишљење. Мислим да је у одређеним клубовима направио резултат и не можемо да заборавимо да је са Војводином освојио Куп Србије и зато имамо велики респект. Ипак, наш циљ је да се после ове утакмице вратимо са три бода – каже Батак.