Време читања: < 1 минут

ВЕСТИ ИЗ КИСАЧА

Већ четврту сезону, Татра из Кисача се такмичи у петом рангу (Прва новосадска лига), али за разлику од претходне, ове нема високе амбиције. Пролеће минуле године Кисачани су завршили на трећем месту и остали без баража за виши ранг односно Војвођанску лигу.

По окончању 2021/2022 екипа је распуштена, а ривалима из Новог Сада и околине некадашњи војвођански лигаш супротставио је нови састав. Летос је диригентска палицу преузео Ђорђе Убовић и прве полусезоне на 15 мечева укњижио три победе и ремија, уз девет пораза. Са 12 бодова, Петар Петровић и другови , наставак чекају на 13. позицији.

Прелазни рок послужио је да се формира респектабилан ростер, а на списку новајлија су: голман Шовљански (БСК Бешеново), Александар Петровић, Стеван Адамек и Милош Пановић (Фрушкогорац), Александар Бранковић (Слога, Вогањ), Владимир Возар (Ченеј) и Млађан Сладић (ОФК Југовић).

Приметни су и одласци: Гргић (ОФК Сириг), Радин и Ђорђевић (Омладинац, Степановићево), Ђаковић (Славија, НС) и Драгишић (Будућност, Гложан).

Први званични меч у 2023. години, Татра ће одиграти у Бегечу, против домаће Бачке у оквиру 16. кола Прве новосадске лиге 12. дана марта.


ФОТО: Татра Кисач