Време читања: 2 минута

ВЕТЕРНИК ЗАДРЖАО КОСТУР ЕКИПЕ И СПРЕМНО ИШЧЕКУЈУ СТАРТ ПРОЛЕЋА

У лето 2021. године некадашњи другоглигаш се вратио на мапу фудбалске Војводине и прву повратничку сезону окончао задржавши статус. Протекле јесени порасли су апетити и плаво-бели зимују на средини војвођанског “Југа”. Пролећни део отвориће двобојем са висококотираним Римљанима, који су били хит првог дела сезоне.

– Играмо прву утакмицу пред нашим навијачима после дуге паузе. Изаћи ћемо мотивисано и храбро и покушати да остваримо позитиван резултат – каже Лука Лепојевић, крилни нападач.

Ветерник је појачао у јулу прошле године и показао се као одлично решење у навалном реду тима Новака Малеташког. Учестовао је код голова и био стална опасност ривалима. На контролним мечевима уочи трке за бодове додао је две рецке, за учинак истиче:

– Сигурно да сам задовољан. Подигао сам самопоуздање, постигао два гола и надам се да ће се то наставити и у првенству, наравно, поред добрих тимских игара и резултата.

РАМПА ФАВОРИТУ: Фудбалери Ветерника ФОТО: Марко Јованчевић

Верује у берићетно пролеће и како каже припреме су послужиле да се укомпонују сви сегменти у игри који су недостајали.

– Вредно смо тренирали, на припремним утакмица смо испоштовали све шефове захтеве. Побољшали смо неке ствари, које су нам фалиле у прошлој полусезони и једва чекамо да се настави првенство – нагласио је Лука Лепојевић, бонус у редовима Ветерника рођен 12. децембра 2003. године.

Дуел домаћег Ветерника и гостујућег Словена из Руме биће један од најинтересантнијих у оквиру суботњег програма, а почетак је предвиђен за 14.30 сати.


АДУТ ВЕТЕРНИЧАНА: Лука Лепојевић ФОТО: Марко Јованчевић/Ветерник