Време читања: < 1 минут

ШКОЛА ФУДБАЛА ЈЕДАН ТИМ ПРЕПОЗНАТЉИВА ПО РАДУ СА НАЈМЛАЂИМА 

Школа фудбала Један тим, са шест селекција и шест тренера, годинама је препознатљива по одличним резултатима и ван оквира темеринске општине.

Немања Миљановић и Михајло Козомора, њени оснивачи, недавно су потписали Уговор о пословно-техничкој сарадњи са ТСЦ-ом, а тринаест младих нада је већ регистровано за млађе селекције суперлигаша из Бачке Тополе.

– Од свих околних клубова, највише дечака пониклих у нашем погону, тренутно је у млађим категоријама ТСЦ-а. Поносни смо на ову чињеницу, ништа није дошло преко ноћи. Драго ми је да смо успоставили мост сарадње и пријатељства. Сваке седмице, десетак играча наше школе фудбала, свих узраста, посећује фудбалску академију у Бачкој Тополи. Суперлигаш је препознао труд и енергију, које већ годинама посвећујемо у раду са најмлађима, а почетком априла, на стадиону Слоге у Темерину, организоваће отворени тренинг – каже Немања Миљановић.

После рада у стручном штабу Пролетера и Младости ГАТ, добио је позив да преузме бригу о кадетима ТСЦ-а у борби за опстанак у Кадетској лиги Србије.

– Прихватио сам позив, јер је клуб организован по европским стандардима и задовољство је бити део такве приче. Одлично сам прихваћен, услови су врхунски, а са преосталим тренерима имам сјајну комуникацију. Ситуација на табели није ружичаста, предстоји грчевита борба за сваки бод у нади да ћемо испливати из немирних вода. Имао сам још понуда, али водио сам рачуна да не идем далеко од Темерина, да не би трпела породица, уз жељу да уклопим и обавезе према Школи фудбала Један тим – рекао је Немања Миљановић. М. Менићанин