Воша ремизирала са Вождовцем

Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Фудбалери Војводине ремизирали су у гостима са екипом Вождовца резултатом 0:0 у 25. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Вождовац:  Крунић, Дамјановић, Теодоровић (од 67. Кадрић), Вујановић, Мијаиловић, Ђорђевић, Ајдиновић (од 57. Матић), Лазаревић (од 67. Новевски), Ђуричић (од 72. Јоковић), Ивезић, Нешковић.

Војводина: Царевић, Лазаревић (од 81. Барај), Траоре, Љубисављевић, Ђорђевић, Топић (од 90. Милошевић), Зукић (од 81. Буснић), Малбашић (од 81. Милосављевић), Симић (од 67. У. Николић), Чумић, Н. Николић.

У првом полувремену није било удараца у оквир гола, али су тимови имали неколико покушаја.

Прву шансу имао је Малбашић који је са неких 18 метара шутирао преко гола, на сличан начин узвратио је Ивезић на другој страни, такође је био непрецизан.

Најближи голу био је Лазаревић у 38. минуту, када је са неких 20 метара шутирао замало изнад пречке Царевићевог гола.

Воша је најбољу шансу имала на старту другог полувремена, Симић је прошао по левом боку и вратио повратну ка Малбашићу, чији је ударац искоса са леве стране зауставио голман Вождовца.

Воша је кренула офанзивније у наставку, а нову шансу имао је Симић у 62. минуту. После нове акције по левом боку, повратна је дошла до Симића, али није најбоље захватио лопту.

У 73. Воша је умало дошла до вођства, након корнера, Топић је вратио повратну за Чумића који је одлично гађао први угао, али је дефанзивац Вождовца Мијаиловић главом испред гол линије изблокирао његов ударац.

Вождовац је у другом полувремену имао једини покушај у оквир гола у 75. минуту када је Новевски шутирао, а Царевић лако зауставио његов ударац. Након тога, домаћи тим је имао још две солидне прилике, преко Кудрића и Дамјановића, првог је зауставио Царевић, а други је главом гађао преко гола.

Радослав Батак је у последњих 10 минута одлучио да изменама промени ритам меча и дође до сва три бода, ушли су Барај, Милосављевић и Буснић. Барај је одмах прошао по боку, пронашао Немању Николића, али је изостао бољи завршни пас у изгледној ситуацију за шансу.

У 86. минуту Воша је имала добру прилику, после паса Уроша Николића, Немања Николић је петом тражио Чумића на другој стативи, али је у последњем тренутку испред њега интервенисао Крунић.

У надокнади времена домаћи су остали са играчем мање пошто је Ђорђевић зарадио други жути картон, али до краја није било промене резултата. Војводина је сада пета на табели са 43 освојена бода.

Поделите са другима!

Go to Top