Време читања: < 1 минут

ВОЈВОДИНА

У 26. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије, фудбалери Војводине дочекују екипу Чукаричког у директном окршају у борби за Европу.

„Стара дама“ заузима шесту позицију са 43 освојена бода, али колико је борба за пласман у Европу неизвесна, потврђује податак да другопласирани Партизан има само осам бодова више.

Управо ће Воша у наредна два меча угостити два директна ривала у борби за Европу, Чукарички у суботу 11. марта и потом Партизан 1. априла након репрезентативне паузе, а између њих гостује Јавору у Ивањици.

ФК Војводина је за све верне навијаче спремила лепо изненађење – свако ко купи карту за западну трибину „Карађорђа“ за суботњи дуел са Чукаричким, приликом уласка на трибине добија и поклон улазницу за дерби са Партизаном.

Утакмица са Чукаричким на програму је у суботу од 16 часова, а екипи Радослава Батака биће много лакше уз што већу подршку са трибина, као и са Партизаном првог викенда априла.

Улазнице за утакмицу са Чукаричким ће се продавати по ценама од 400 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). Улазнице за запад ће се продавати на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток ће се продавати на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север продавати у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“. Благајне ће бити отворене на дан меча, сат времена пре почетка утакмице.

Улаз на исток биће бесплатан за све које дођу у обележју ФК Војводина (дрес, мајица, шал), док ће улаз за жене бити бесплатан на све трибине.