Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА: ВОЈВОДИНА – ЧУКАРИЧКИ 3:2

Тренер Војводине Радослав Батак задовољан је након победе своје екипе над Чукаричким.

У дербију 26. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије, „стара дама“ је на свом „Карађорђу“ победила директног ривала у борби за Европу головима Зукића, Уроша Николића и Лазаревића.

– Ово је била динамична утакмица између два квлаитетна тима. Имали смо 2:0, потом још неколико шанси. У другом део смо мало пали, дошло је до опупштања, мало је ушла несигурност после примљених голова, али смо показали карактер и дошли до победе. Пред нама је дуг пут, морамо још доста да радимо и још има посла у свим аспектима игре. Честитам момцима на томе што су показали карактер, а видећемо на крају шта смо заслужили и колико бодова ћемо освојити, надам се да ће бити довољно за Европу – рекао је Батак.

Меч су са повредама завршили Витас и Чумић, а Батак се нада да није у питању ништа озбиљније.

– Код Витаса је примицач у питању, знаће се тек сутра степен повреде. Он је и раније био ровит, надам се да неће дуже одсуствовати са терена. Чумић је осетио бол у задњој ложи, дао је више од 100% могућности и по оваквом терену тако нешто је очекивано. Стефан Ђорђевић је добио незгодан ударац на тренингу и због тога није био у протоколу – открио је Батак.

Он је признао да је играчима пријала победа и да се то осетило у свлачионици после утакмице.

– Значило им је, јер кад водите 2:0, па онда буде 2:2 и на крају опет победите онда осетите неко олакшање. Али већ сутра се окрећемо новој утакмици – истакао је Батак.