Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Пред двонедељену репрезентативну паузу Младост ГАТ ће дочекати екипу Радничког 1923. Крагујевчани су благи фаворити, имајући у виду положај тимова на табели. Са 30 бодова налазе се на деоби осме позиције која води у плеј-оф. Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба Новосађана, на дебију у Суботици против Спартака уписао је реми (0:0) и сутра ће први пут екипу предводити на стадиону,,Карађорђе”.

– Мој тим није победио на ,,Карађорђу” од новембра месеца. У госте нам долази Раднички из Крагујевца, добар, квалитетан тим, на свакој позицији имају по једног сјајног играча. Мене не занима име противника, дошао сам овде да дам све од себе као тренер, заједно са људима из клуба да остваримо циљ, идемо на победу. Моји играчи су већ показали, против Спартака, да поседују квалитет – каже Лалатовић.

Искусни играч средине терена, Бранимир Јочић, један је од адута који већ годину дана носи дрес суперлигашког дебитанта, истакао је следеће:

– Очекује нас тешка, такмичарска утакмица. Бодови су нам неопходни у борби за опстанак. Пружићемо максимум и покушати да освојимо сва три бода на нашем терену, што дуго нисмо урадили – каже везиста, Бранимир Јочић.

На питање да ли ће бити корекција што се тиче стартних 11, Ненад Лалатовић наговестио је рокаде:

– Биће доста промена у тиму. Очигледно да нешто не штима, чим не освајамо бодове. Чињеница је да неке ствари морају да се мењају. Праву слику стећи ћу после репрезентативне паузе. Могуће је да они који су до сада били стандардни падну у други план. Све у свему видећемо, много зависи и од сутрашње утакмице – завршио је Лалатовић.

Утакмица 27. кола Моцарт Бет Супер лиге између домаће Младости ГАТ и гостујећег Радничког 1923 из Крагујвеца игра се у петак (18 сати) на стадиону,,Карађорђе”.