Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Младост ГАТ – Раднички 1923 1:2 (0:1)

Нови Сад –  Стадион: “Карађорђе”. Гледалаца: 400. Судија: Дејан Трифковић (Београд). Стрелци: Максимовић (из пенала) у 50. за Младост ГАТ, а Зорић у 30. минуту и Видосављевић у 62. минуту за Раднички 1923. Жути картони: Гал (Младост ГАТ), Ивановић, Чинеду, Младеновић (Раднички 1923).

МЛАДОСТ ГАТ: Кнежевић, Јанковић, Ћосић (од 46. Илић), Хакман, Вујадиновић, Максимовић, Денић (од 72. Марковић), Бабић (од 46. Митуљикић), Кристијан (од 77. Арсић), Видаков (од 46. Гал), Милић.

РАДНИЧКИ 1923: Младеновић, Поњевић, Пецељ, Ивановић, Митровић (од 60. Томовић), М. Видовић, Зорић, Чоловић (од 82. Влајковић), Видосављевић (од 90+3. У. Видовић), Ђурић, Милуновић (од 82. Чинеду).

Новосађани су поново поражени, после два ремија без голова, а бодове са “Карађорђа” однели су Крагујевчани.

Дејан Трифковић, главни судија није досудио једанаестерац након контакта Милана Видакова и Филипа Ивановића, на истеку деветог минута игре. На позив из ВАР собе, погледао је снимак и одлучио да се игра настави без последица за домаће.

Раднички је повео у 30. минуту, Василије Ђурић надмудрио је Јанковића и послао паралелу на другу стативу, на правом месту се нашао Зорић и закуцао лопту у празну мрежу.

Безопасну игру покушао је да размдра Ненад Лалатовић, са три измене, а у игру су одмах на старту другог дела ушли Американац Гал, Митуљикић и Илић, док су у свлачионици остали Ћосић, Видаков и Бабић.

То је донело резултатски егал, оборен је Милић, а сигуран реализатор био је капитен Максимовић – 1:1.

Само 12 минута касније нови шок за Бистричане, Милуновић је промешао одбрану одложио за Видосављевића, чији ударац је неодбрањив за ново вођство.

Добру прилику пропустио је Максимовић, са петерца је пребацио гол. Младост није успела да се врати и победом Радника из Сурдулице на стадиону Партизана преузела је фењер Моцарт Бет Супер лиге.


ФОТО: Раднички 1923