Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА

РФК Нови Сад жели да настави серију добрих резултата у пролећном делу сезоне. Канаринци су у прва четири кола остварили три победе и реми и то без примљеног гола. Екипу с Детелинаре очекује тежак задатак јер ће у госте Радничком са Новог Београда.

Помоћни тренер Александар Омаљев је свестан да неће бити нимало лако на стадиону крај Студенског града, али је велилки оптимиста.

– Очекује нас јако тешка утакмица. Раднички је у овом прелазном року довео доста нових играча, који имају искуства. То су показали и у прва четири кола пролећног дела, поготово у мечевима против Железничара и ИМТ-а и показали су да имају велики квалитет и да ће се сигурно борити за висок пласман, односно борбу за плеј оф. Верујем у ове момке и сигуран сам да ћемо наставити низ добрих резултата и игара. Оно чиме се ми поносимо је то да смо једина екипа у лиги која није примила гол у пролећном делу сезоне. Надам се да ће тако остати и сутра – рекао је Александар Омаљев.

Велико појачање у дефанзивној линији које је стигло зимус из Младости ГАТ-а, Милош Миловановић је у прошлој утакмици против Слободе из Ужица показао збго чега је доведен. Смиреношћу и борбености је успео да заједно са Огњеном Мажићем заустави све нападе гостију из Ужица.

– Гостујемо екипи која је искусна. У прва два три кола су показали да су да имају и квалитет. Они су скуп јако добрих појединаца. Међутим ми идемо са јасним циљем на ово гостовање, а то је да се вратимо непоражени и уколико је то могуће да не примимо гол и тако наставимо серију добрих резултата. Овај клуб, људи који га воде и момци заслужују да играју у већем рангу и због тога ћемо дати све од себе да покажемо да можемо да стигнемо до жељеног циља – рекао је Милош Миловановић.