Време читања: 2 минута

ФУДБАЛЕРИ МЛАДОСТИ ГАТ ТРЕНИРАЈУ НА ЗЛАТИБОРУ

Гатовци су на планинску лепотицу отпутовали јуче, у раним јутарњим сатима, а на теренима хотел ,,Палисад” тренираће пет дана. Шеф Ненад Лалатовић, заједно са сарадницима, појачаће рад са циљем да што боље спреми екипу за финиш трке регуларног дела, али и за одлучујуће битке у плеј-ауту.

Одмах након паузе, ривал је актуелни шампион и убедљиви лидер првенства Црвена звезда, у Београду. Прве недеље априла, у среду, на програму је ванредно коло, на ,,Карађорђе” стиже Колубара и за крај Бистричани гостују у Лучанима.


КРАГУЈЕВЧАНИ ПОСЛЕ ДУЕЛА У СУПЕР ЛИГИ ПОНОВО НА ЦРТИ

У суботу, по повратку за Нови Сад, ривал ће бити крагујевачки Раднички 1923 у пријатељском одмеравању снага на стадиону у Чачку, са којим је Младост ГАТ одиграла последњи меч у Моцарт Бет Супер лиги, прошлог петка и поражена је резултатом – 1:2.


Мини-припремама не присуствују повређени Срђан Грабеж, Емануел Хакман добио је позив за репрезентацију Тогоа, а Јован Митуљикић биће у младој селекцији Србије.

У репрезентацији Тогоа – Емануел Хакман ФОТО: Fedor Janos

– Тренираћемо по два пута дневно – каже Лалатовић. Имамо у тиму доста играча који нису били на терену, сада је прилика да се кроз рад на Златибору наметну и докажу да заслужују већу шансу – истакао је стратег Новосађана.


НЕМА ПРЕДАЈЕ ФОТО: Младост ГАТ