Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА: МЕТАЛАЦ – РФК НС-1921 1:0

На јучерашњој утакмици у Горњем Милановцу, РФК Нови Сад поражен је од екипе Металца резутатом 1:0. Своје утиске после ове утакмице изнео је шеф стручног штаба новосађана Бранко Жиги

Искористио бих прилику да честитам Металцу на победи. Једна доста тврда и за око не баш лепа утакмица, доста нервозна, пропраћена са много коментара, са трибине, са једне клупе, друге клупе. Верујем да је свака судијска одлука била пропраћена неким коментаром, да ли с правом или не, не знам. Судила је девојка и не знам да ли ће се колега сложити са мном, али једноставно не може да осети мушку игру – рекао је Жигић.

На овој утакмици виђен је само један погодак. Фудбал није био претерано леп за гледање јер је улог за обе екипе био огроман, како Новом Саду у борби за бараж, тако и Металцу у борби за опстанак.

Утакмица под веома високим притиском, наравно велик улог за обе екипе. Ми се боримо за сваки бод и желимо што пре да будемо међу осам, са друге стране Металац се бори за опстанак нажалост нешто што ова екипа, овај град, не залужују пре свега. Мислим да није победио бољи, победио је гладнији противник, противник који се бори за опстанак, који је гладан и једноставно уз неку огромну жељу и подршку са трибине је заслужено победио – закључио је Жигић и додао да колеги честита на победи и пожелео пуно среће у борби за опстанак.