Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

После репрезентативне паузе, Младост ГАТ ће на најтеже гостовање, београдској Црвеној звезди, актуелном шампиону и убедљивом лидеру првенства. Тренер у стручном штабу Ненада Лалатовића, Милан Вјештица пред суботњи меч истиче следеће:

Звезда је велики фаворит у овом мечу, али даћемо све од себе да остваримо позитиван резултат. Пред нама је недељни циклус од три утакмице, које ће доста тога одлучивати, а нама је свака наредна као финале. Тако ћемо приступати сваком мечу. Момци који буду конкурисали за тим даће свој максимум како бисмо стигли до позитивног резултата – каже Вјештица.


БАБИЋ И МИТУЉИКИЋ У САСТАВУ

Познато је да су, из редова београдских црвено-белих Младости ГАТ позајмљени Илија Бабић и Јован Митуљикић. Договор је обухватао позајмицу до краја сезоне, без права наступа у међусобном дуелу. Међутим, челници Црвене звезде су изашли у сусрет Новосађанима, па ће бонуси сутра, ипак, заиграти против свог клуба.


Очекује се да место међу почетних 11 заузме и Милијан Илић, леви бек.

Не треба трошити речи на екипу Црвене звезде, која је заслужено на првом месту. Нисмо у завидној ситуацији, али гледамо само нас и даћемо максимум за повољан исход. Покушаћемо да искористимо прилике које нам се укажу. Поред кадровских проблема са којима смо суочени, мислим да имамо шансе – рекао је Милијан Илић.


ВИРУС КРОЈИ САСТАВ

Појединци нису били у пуном тренажном процесу током минуле две недеље, а по речима Вјештице, Бистричани ће бити лишени помоћи најискуснијих – капитена Новице Максимовића и Николе Вујадиновића.


Утакмица 28. кола Моцарт Бет Супер лиге између домаће Црвене звезде и гостујуће Младости ГАТ на стадиону ,,Рајко Митић”, на програму је сутра (субота) у 18 сати, уз директан пренос на каналу Арена спорт премиум 1.