Време читања: < 1 минут

РАДНИЧКИ (НОВА ПАЗОВА)

Мирослав Горданић именован је за новог тренера новопазовачког Радничког. Познати стручњак покушаће да раздрма екипу и врати је на колосек после лоших уводних издања. Раднички је освојио само бод у пет пролећних рунди, а после пораза од Слободе (1:2) окончана је сарадња са Владимиром Маџаревићем. Деби на клупи новог клуба Горданић ће имати у Руменци, против високопласираног Јединства.


Горданићу ово неће бити први пут да се лати незахвалног посла, прошле године обезбедио је опстанак са већ прежаљеним ,,аласима”. Преузео их је у паузи између две полусезоне, када је тим био на самом дну са шест освојених бодова. Бриљантним партијама у наставку Дунав из Старих Бановаца, под његовим вођством, завршио је на 12. месту. У каријери је предводио још и Цемент, РФК Нови Сад, са новосадском Звездом се домогао Српске лиге, Хајдук из Куле, Братство (Пригревица)…


Некада стабилни српсколигаш налази се у незавидној ситуацији, у зони испадања, шест бодова иза Шајкаша 1908, којем тренутна позиција гарантује такмичење на ”Југу” и у наредној сезони.