Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА: МЛАДОСТ ГАТ – КОЛУБАРА 0:0

Последње домаћинство у основном делу првенства, Младост ГАТ је окончала ремијем без голова са лазаревачком Колубаром.

– Прво полувреме је било равноправно, док смо у наставку имали иницијативу све до тог завршног ударца. Играчи су дали максимум, желели смо, хтели, остаје жал, победа би нам много значила. Узели смо 19 бод, до плеј-аута ми је жеља да до тог места које води у бараж будемо на два-три корака, ако тако и буде, онда имамо велике шансе да кроз бараж останемо у лиги – рачуница је Ненада Лалатовића, шефа Младости ГАТ.

У 56. минуту одиграла се сумњива ситуација пред голом гостију, када је бонуса Новосађана, Илију Бабића оборио Колубарин Немања Николић, међутим судија Андрија Стојановић није прекидао игру, а главнокомандујући у табору ,,гатоваца” истакао је следеће:

– Нећу да коментаришем спорну ситуацију над Бабићем у 16 метара, где наш играч улази испред Николића, који га обара са леђа. Да ли је могао да досуди пенал или не, не знам, није моје да судим, али… Уколико се опет буде установило да је арбитар погрешио, онда би то стварно било превише – закључио је Лалатовић, алудирајући на Кангино ударање Денића, из прошлог кола против Црвене звезде, за које је Габонац санкционисан жутим картоном.