Време читања: 2 минута

МИРОСЛАВ ГОРДАНИЋ ДЕБИТОВАО РЕМИЈЕМ НА КЛУПИ РАДНИЧКОГ (НП)

Засукао је рукаве тренер Мирослав Горданић и ремијем на дебију наговестио да има рецепт како да Раднички (Нова Пазова) усмери ка луци спаса. Бод из Руменке, са терена једног од кандидата за највиши пласман, могао би да буде златан, када се у јуну буде подвлачила црта.
-Освојили смо важан бод, задовољан сам односом играча према обавезама. Јединство је део водећег квартета и хит досадашњег дела првенства, а показали смо да можемо да се носимо са тимом, који има активну улогу у борби за прво место. Кратко сам у Новој Пазови, али расположиво време сам покушао да искористим на најбољи могући начин и да размрдам екипу – каже Мирослав Горданић.
Добро издање, украсила је мајсторија искусног везисте Петра Балешевића. Волеј ударцем, са више од 25 метара, погодио је мрежу Јединства.
-Рано смо добили гол, домаћини су повели из првог озбиљнијег напада, захваљујући паду концентрације одбрамбене линије. Радује ме брза реакција, нисмо клонули духом, већ успели да избришемо минус до одласка на одмор. Немам простора за калкулације, бодове морамо да освајамо у континуитету. Повољна околност је да конкуренти изнад црте нису пуно одмакли.
Бивши прволигаш је тренутно испод црвене линије у ситуацији када ће са војвођанског ”Југа” да склизну два клуба.
-Предуго траје серија без победе, последњи пут је уписана 29. октобра прошле године у двобоју са последњепласираним Шиђанима. Даћу све од себе да се то промени, верујем у играче и заједничким снагама можемо да поставимо путоказ ка циљу.
Пазовчани наредног викенда, у општинском дербију, дочекују Дунав, потом гостују у Бачком Јарку.
-У оптицају је још 27 бодова, карте су отворене. Са Дунавом сам прошле сезоне изборио опстанак, иако су нас сви отписали. Имам поштовање према сваком клубу, нарочито у којем сам био тренер, али тренутна позиција не дозвољава сентименталност. Борићемо се до краја за сваки бод, јер екипа има квалитет за овај ранг такмичења – јасан је Мирослав Горданић.
М. Менићанин