Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Уколико је до сада било прилика за оклевање када је борба за опстанак у питању више их нема, јер улазимо у саму завршницу првенства односно плеј-аут, с обзиром да Младост ГАТ, пред доигравање, заузима последњу позицију са најмањим шансама за опстанак. Не треба трошити речи на важност мечева у ситуацији где победа мења све гледајући положај, али и форму појединих екипа. У таквом окружењу Новосађанима би један брејк вратио реалне шансе за спас, у супротном Супер лига следеће сезоне биће миљама далеко…У Ниш, екипа са Новог насеља путује отвореног гарда и ако прво полувреме из Лучана пренесе на 90 минута на Чаиру, резултат неће изостати.

– Пред нама су одлучујуће утакмице. Познајемо Раднички из Ниша, како они нас тако и ми њих, нема непознаница. Ко направи мање грешака и ко искористи своје гол шансе тај ће доћи до повољног резултата. Свака наредни дуел нам је битан, а овај је први у низу таквих, надам се позитивном исходу – каже Милан Вјештица, тренер у стручном штабу.

Слично размишља и један од најискуснијих у табору Бистричана и капитен Новица Максимовић.

– Седам утакмица – седам финала. Прво је у Нишу са Радничким, који игра добро као домаћин. Међутим, вредно смо радили у претходне две недеље и једва чекамо да почне меч. Идемо на ово гостовање мотивисани, са пуно самопоуздања да дамо све од себе како бисмо направили добар резултат.

Меч на Чаиру игра се у петак од 17 сати.


БИТИ ИЛ’ НЕ БИТИ: Илија Бабић (Младост ГАТ) окружен фудбалерима Радничког из Ниша