Време читања: < 1 минут

КАМЕНИЧАНИ СЛЕДЕЋИ НА ЦРТИ

Јесењи учинак од свега пет освојених бодова, Омладинац је надмашио већ у четвртој рунди наставка и вратио се у отворену борбу за статус у Првој новосадској лиги. Иако је изостао плен на премијери са Каћанима (0:0), прекретница су били минималци у дуелу са новосадском Звездом и малом комшијском дербију против Татре у Кисачу.

– Задовољан сам – вели Угљеша Томић, млади стратег Омладинца. – После великог заостатка из првог дела успели смо да ухватимо прикључак за опстанак и ставили се у ситуацију да сами себи кројимо судбину.

Да је на добром путу, екипа из Степановићева показала је и у суботњем мечу са великим фаворитом за виши ранг – ТСК-ом у Темерину, где је ремијем (1:1) променила изглед врха чиме је штафету преузео Фрушкогорски партизан.

– Честитао бих момцима на одличној представи. Успели смо да искористимо нешто лошији старт ТСК-а и одолимо на тешком гостовању. Сваки бод нам је битан, нарочито када погледамо у каквој смо ситуацији онда још више добија на значају – истиче Томић.

Омладинац ће у суботу бити домаћин четвртопласираном Фрушкогорцу, који је, у међувремену, променио тренера и савладао Цемент из Беочина пред својим навијачима.

– Очекује нас тежак меч. Надам се, ако поновимо партију из прошлог кола, можемо да упишемо три бода код куће и направимо крупан корак ка циљу – рекао је кормилар Омладинца и искористио прилику да позове све љубитеље фудбала на дуел са зелено-белима из Сремске Каменице (субота, 17).