Време читања: 2 минута

ПРИВАТНЕ ОБАВЕЗЕ КУМОВАЛЕ РАСТАНКУ

Пријатељски су се растали тренер Зоран Васиљевић и прволигаш ИМТ, у тренуцима када ”трактористи” са лидерске позиције гледају ривале. Из ове перспективе, анализирајући период од десет месеци, некадашњи стратег Војводине, Кабела, Ветерника и Боксита из Милића, истиче задовољство, нарочито због лидерске позиције, за коју наглашава да је резултат одличног рада свих клупских структура.
-Када сам преузео кормило, циљеви клуба били су прво место, афирмација младих и да будемо препознатљиви по нападачком фудбалу. Растали смо се у тренутку када је ИМТ лидер, са највише победа у каравану, које су последица нападачког стила игре, уз бљесак неколико младих играча, попут Милоша Луковића, стрелца десет голова у досадашњем делу трке – каже Зоран Васиљевић.
Највише времена на дневном нивоу, трошио је за путовања до Београда, јер му је породица у Новом Саду.
-ИМТ је беспрекорно организован, са квалитетном базом у омладинској школи и филијалом Ушћем у Српској лиги ”Београд”. У таквом амбијенту, дефинитивно не треба да брине за будућност. Руководство клуба са првим човеком, господином Дуњићем, имало је разумевања, пошто сам предочио да, због приватних разлога, намеравам да се повучем. Мало ћу да предахнем, па опет у ватру – рекао је Зоран Васиљевић.
Његово име није непознато у фудбалским оквирима. Са Кабелом је изборио пласман у Прву лигу и наредне две сезоне активно учествовао у борби за пласман међу суперлигаше. Из две генерације Војводине (1993. и 1999. годиште), током шестогодишњег рада, под његовим вођством искалила су се четворица каснијих капитена сениорског тима.

НЕПОРАЖЕН ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ И ПАРТИЗАНА

Зоран Васиљевић је на три утакмице водио Војводину, као прелазно решење између избора два кормилара. Сплетом околности, од ова три меча, два су била против Црвене звезде и Партизана, а окончао их је без пораза.