Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Победом у Нишу, над домаћим Радничким Младост ГАТ увећала је шансе за опстанак међу суперлигашима. Да би га остварила, свесни су сви у клубу, мора да бележи добре резултате у континуитету, а императив ће имати и против Колубаре, сутра (18) на ,,Карађорђу”.

– Сигурно да нас очекује једна битна утакмица. Наш противник је први у плеј-ауту и долази сасвим растерећено. Више волим утакмице са екипама којима бодови исто значе као и нама. Ради се о добром противнику који је са правом на том месту на којем се тренутно налази. Играчи морају да уђу у утакмицу као у прошлу, да дају 200 посто својих могућности и ако будемо поновили издање против Радничког и оно из првог полувремена са Младости из Лучана можемо да се радујемо и освојимо три бода која би нам много значила у борби за опстанак – каже Ненад Лалатовић, шеф Младости.

Искусни играч средине терена, Саша Марковић није био у првом плану почетком пролећног дела, али доласком добро познатог стратега усталио се у стартних 11 и на Чаиру се одужио поготком за злата вредна три бода.

– Дуел са Колубаром је једно од шест финала. Спремни смо за утакмицу. Даћемо све од себе за победу – каже јунак тријумфа у Нишу – Саша Марковић.

Ненад Лалатовић неће моћи да рачуна на голмана Кнежевића, од раније повређеног Мандића и пожутелог Танасијевића.