Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА: МЛАДОСТ ГАТ – КОЛУБАРА 1:0 

Са другом победом у низу новосадски дебитант у суперлигашкој конкуренцији одмакао је са дна. Дуел са Колубаром решио је капитен Новица Максимовић, погодивши са беле тачке – 1:0.

– Сигурно је да сам задовољан, велики је притисак на нама, како прошли меч у Нишу, јер да смо га изгубили сигурно би испали из лиге, тако и данашњи меч, притисак на играчима и мени. Прво полувреме феноменално, друго лошије него прво, види се да су теже биле ноге, јер већи је страх и притисак био на играчима. Mогу бити задовољан, последње четири утакмице нисмо примили гол, темпирали смо форму за плеј-аут и на старту забележили две победе, то ме радује – каже Ненад Лалатовић, шеф у Младости ГАТ.

Потом је наставио у свом стилу.

– Многи су нас прерано отписали! Већ су видели да смо испали, али ето. Ту где сам ја тренер… не треба мене никада тако лако отписати! Под великим сам притиском, имао сам велики притисак и ове недеље, али многи морају да знају да овај лав овде је и даље остао краљ – завршио је Лалатовић.

У наредном колу, идућег уторка Максимовића и другове очекује друго гостовање у плеј-ауту, а противник је ивањички Јавор.